Registraties

  • BIG-geregisteerd (nr.99049879425) gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog).
  • gekwalificeerd eerstelijnspsycholoog (NIP),
  • lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)
  • lid van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapie (VGCT). Gedragstherapie biedt een praktische en veelal kortdurende manier om mensen te helpen bij hun problemen.

Mijn naam is Bernadette in ’t Veen. Ik ben in 1987 afgestudeerd als psycholoog aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Daarna ben ik als psycholoog gaan werken in de (ambulante) hulpverlening. Ik heb jarenlang bij verschillende RIAGG’s gewerkt en sinds 2004 ben ik gaan werken in mijn eigen praktijk. Ik heb een ruime ervaring  met de behandeling van mensen met uiteenlopende klachten en problemen. 

Ik heb daarna diverse vervolgopleidingen gevolgd, onder andere: de cognitieve gedragstherapieopleiding, de EMDR-basisopleiding, een traject om de kwalificatie eerstelijnspsycholoog te behalen en de basiscursus schematherapie. Ik maak veel gebruik van methodieken uit de mindfullness, van Byron Katie (IBSR), van de oplossingsgerichte therapie en van de schematherapie.

Ik neem op dit moment helaas geen nieuwe clienten aan (1-4-2024)

 

Contact

Bernadette in 't Veen
Julianastraat 38
6741 AV Lunteren
0318–481971
www.bernadetteintveen.nl
mail@bernadetteintveen.nl